14 Ocak 2012 Cumartesi

Bir hiç olmaktansa..

Hayatta bir çok insan bazı şeyleri başaramadığından dolayı kendini bir “hiç” olarak hisseder . Fakat “hiç” kavramı basit yazılsada çok ağır bir şeydir . İnsanlara hiç yakıştırması yapmak için onların ne kadar .. insanlar olduğunu anlamamız gerekir . Başarısızlık hiç değildir . Başarı kolay yakalanan bir şeyde değildir . Başarmak için kendinizi hiç olarak hissetmek yerine , neden başaramadığınıza yoğunlaşıp bu konuyu hissederek düşünün . O zaman başarı gelecektir . Sadece başarıyla alakalı değildir aslında bu kavram . Kimi bazı kötü alışkanlıklar edinin belki de bağımlısı olurlar .. Bir süre sonra pişman olsalarda bağımlılıktan dolayı kurtulamazlar. Ama bu onları hiç yapmaz . Bir hiç olmak için çok şey gerekir . Başarısızlıklarınız  , istemeden yaptıklarınız ve dahası hiç olmanız için yetmeyecek bir kavramdır.


İnsanı önemli yapan hiç olmamak için uğraşması ve ona verilen düşünme ve duygu yetisidir . Siz kendinizi hiç olarak hissetmektense , bir hiç olmaktansa nasıl hiç olmayacağınıza yoğunlaşın . Durum böyle olunca , emin olun bir hiç değil , bir çok şey olacaksınız.

bir hiç olmaktansasigara içen kız İnternet oyunları alanında uzmanlığını arttıran mevLüt , ayrıca blog tutmakta ve wordpress üzerine kendini geliştirmektedir.

0 yorum: