8 Ocak 2012 Pazar

Peki Goomass Satış Ortaklığı Kiti Kullanıcılarına Ne sunuyor?


Bu kitte toplam 7 ayrı konuda çok bilgilendirici ve kolay anlaşılan materyal bütünlerine yer veriliyor.


gomasss


 


1. Satış Ortaklığı: Goomass eğitim kitinde yer alan ilk konu “satış ortaklığı” hakkındadır. Eğitim setinin bu bölümünde satış ortaklığı yaparak nasıl para kazanılacağı konusunda detaylı ve öğretici bilgiler yer almaktadır.


2. Clickbank: Setin bu bölümünde ise dünyanın en büyük satış ortaklığı ağlarından birisi olan Clickbank’tan nasıl para kazanılacağı anlatılmaktadır. Uzman anlatımla hazırlanmış öğretici materyaller sayesinde kısa bir sürede Clickbank’ı tüm incelikleriyle öğreneceksiniz ve hemen para kazanmaya hazır bir hale geleceksiniz.


3. Amazon Satış Ortaklığı: Dünyanın en büyük perakende satış sitelerinden birisi olan Amazon ile nasıl para kazanılacağını bu bölümde Cüneyt Bey sizlerle paylaşıyor. Bir günde Amazon üzerinde yapılan milyonlarca ürün satışından sizin nasıl pay alabileceğinizi bu Goomass’in bu bölümünde öğreneceksiniz.


4. Xticaret Satış Ortaklığı: Sitemizde yer alan Xticaret ile ilgili yazımızı okuduysanız artık Türkiye’de de bir satış ortaklığı ağının olduğunu biliyorsunuzdur. Goomass’in bu kısmında ise Xticaret’te satış stratejilerinizi nasıl belirleyeceğiniz ve gelirinizi nasıl arttırabileceğiniz konusunda bilgiler yer almaktadır. Cüney Bey kendisi bu sistemden tam 37.000 TL para kazanmıştır.


5. SEO (Arama Motoru Optmizasyonu) : Düyanın en büyük arama motoru olan Google’da mevcut satış ortaklığı sitelerinizi nasıl üst sıralara çıkarabileceğinizi burada göstermektedir. Ayrıca nasıl bir satış sayfası hazırlayabileceğiniz hakkında tüm bilgileri de burada bulabileceksiniz.


6. Google Adwords Eğitimi: En önemli reklam yöntemlerinden birisi olan Google ile reklam vermenin inceliklerini bu bölümde öğrenebilirsiniz. Google’da reklam veren insanları genelde yakındıkları konu hesaplarının bloke edilmesidir. Burada hesabınızın bloke edilmeden nasıl reklam vereneceğinizi öğrenmenize Cüneyt Bey yardım ediyor.


7. Video Eğitim Seti:


Satış ortaklığı ve diğer internetten para kazanma yöntemlerini öğrenirken sürekli olarak okuyarak öğrenmekte problem yaşayanlar için her şeyin uygulamalı olarak anladtıldığı Goomass’in bu bölümü gerçekten bir çok noktada kullanıcılara kolaylık sağlayacaktır.


Goomass sitesine giderek hemen incelemek için buraya tıklayınız.

0 yorum: