6 Ocak 2012 Cuma

Zanox’a Hemen Kaydolun ve Siz de Kazanmaya Başlayın.


Zanox’a Hemen Kaydolun ve Siz de Kazanmaya Başlayın.


Almanya’nın en güvenilir satış ortaklığı ağı olan Zanox Kasım 2011 itibariyle Türkiye pazarına girdi ve siz internet kullanıcılarına platform resmi olarak açıldı. Sistem çok basit bir mantıkta işliyor ve kazanmak gerçekten çok kolaylaştırılmış. Sisteme kayıtlı ve Türkiye’de ünlü birçok marka var. Vestel, Şehir Fırsatı vs. Sistemin kolay arayüzünden arkadaşlarınıza bu markaları tanıtabilir ve rahatlıkla güzel paralar kazanabilirsiniz.


Birkaç örnek;


-          İstanbul.net sitesini arkadaşlarınıza önerin ve siteye ücretsiz kayıt olan kişi başına 1,8 TL para kazanın, eğer bu kişi daha sonra İstanbul.net’e ücretli üye olursa o zaman 14TL daha kazanın.


-          Vestel’in sitesini arkadaşlarınıza önerin, siteye giren kişi başına 1,3 TL para kazanın, yani kişi sadece siteye girdiği takdirde siz para kazanıyorsunuz.


Bunun gibi daha birçok kampanya ile para kazanma şansına sahipsiniz.


Zanoxu googledan aratın.Üye olun



Not: Ödemeleri alabilmeniz için vergi numarası sormaktadır, oraya T.C kimlik numaranızı verebilirsiniz ayrıca “ Country and Language Selection” bölümünde Turkey ve Turkish’i seçerek sistemi Türkçe kullababilirsiniz.

0 yorum: