9 Ocak 2012 Pazartesi

Anket Şirketleri Türkiye’ye Ödeme Yapıyorlar mı?

Anket doldurarak para kazanma konusunda en çok merak edilen konulardan bir tanesi anket şirketlerinin Türkiye’ye ödeme yapıp yapmamasıdır. Bu konuda insanlar genelde çok açık söylemlerde bulunmuyorlar. Dünya üzerinde bir sürü anket şirketi vardı ve bunlardan bir kısmı Türkiye’ye ödeme yapmakla birlikte bir kısmı da yapmamaktadır. Bazen ise Türkiye’ye ödeme yapmayan bir şirket sonradan Türkiye’ye ödeme yapmaya başlayabilir.
Size burada önemli bir bilgi vermek istiyorum. Anket doldur para kazan sisteminden iyi paralar kazanmak istiyorsanız, Türkiye’ye ödeme yapmayan şirketlerden de ödeme almaya çalışmalısınız. Peki bu nasıl olacak;
Bazı basit bilgisayar yöntemleriyle bu bahsettiğim şirketlere üye olmak mümkün yani bilgisayar üzerinden açacağınız bir program sayesinde Amerika’dan bağlanıyormuş gibi anket sitelerine bağlanıp, o şekilde daha çok anket doldurabilirsiniz ve gelirinizi arttırabilirsiniz.
Bu konuda her zaman önerdiğimiz Anket Global yine güzel çözümler sunmaktadır. Anket GLOBAL’DEe nasıl bu yöntemi uygulayabileceğiniz detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
Anket global sitesine gitmek için tıklayınız.

0 yorum: