20 Ocak 2012 Cuma

XTicaret Nedir?

XTicaret, Clickbank gibi affiliate(satış ortağı) ve ürün sahibini bir araya getiren gün geçtikçe gelişen bir para kazandırma aracıdır.


XTicaret ile var olan bir ürününüzü satışa sunabilir ya da size ait olmayan bir ürün ile ürün alıcılarını buluşturup yapılan satış sonucunda komisyon elde edebilirsiniz.


XTicaret‘te fiziki ürünler ve elektronik kitaplar mevcuttur.Siz bunlar için uygun satış kampanyaları yani uygun satış getirebilecek reklamlar düzenlerseniz sattığınız her ürün için komisyon kazanabilirsiniz.Bu sayede bir ek işiniz olur ve bu ek iş sayesinde ek gelir elde etmenin keyfine varırsınız.Clickbank‘ta olduğu gibi Xticaret‘te de ürünlerin sizin için düzenlenmiş satış linkleri vardır.Bu satış linklerine tıklayıp sizin reklamını yaptığınız ürün satılırsa siz de komisyon kazanırsınız.Ama bunlardan önce ilk yapmanız gereken şey XTicaret‘e üye olmaktır.
XTicaret‘te 3 çeşit üyelik sistemi mevcuttur.Bunlar şöyledir:
1-XOrtak(Standart Üyelik)
2-XOrtak+XNetwork(Pro Üyelik)
3-XÜrün(Ürün Sahibi)


XOrtak(Standart Üyelik): XOrtak ile satılacak ürünlere satış ortağı(affiliate) olup ürünleri pazarlayarak gayet yüksek gelirler elde edebilirisiniz.XOrtak satış ortaklığı(affiliate) sistemine üye olmak için bir kereye mahsus olmak üzere 20TL ücret ödenmesi gerekmektedir.Ödeme yöntemi olarak kredi kartı ile ödemeyi seçebilirsiniz.Üye işlemleri çok basit olmakla birlikte kredi kartınızla ödemeyi yapıp XTicaret‘te bulunan istediğiniz ürüne satış ortağı olup ürün satışına hemen başlayabilirsiniz.


XOrtak-XNetwork(Pro Üyelik): Bu üyelik sistemi ile satılacak ürünlere satış ortağı olabilirsiniz.Bu üyelik sistemi sayesinde XTicaret‘e Pro Üye olarak kazandırdığın her üye için 7 seviye prim kazanabilirsin.XTicaret sana bu üyelik sistemi ile otomatik olarak sana bağlı Pro üyeler getirir ve sen de her bağlı üye için az önce belittiğim 7 seviye prim kazanırsın.Bunların yanısıra XTicaret‘in Pro üyeler için belirlediği özel ücretsiz hizmetlerden de faydalanırsın.Bu sisteme üye olarak kalmak için her ay 35 TL ücret ödemeniz gerekir.Bu sistem şu an aktif değil ama çok yakın zamanda aktif edileceği XTicaret tarafından belirtilmektedir.


XÜrün(Ürün Sahibi):Eğer satışa sunacağınız bir ürün sahibi iseniz ürünlerinizin satılması için ürünlerinizi XTicaret‘e kayıt etmek istiyorsanız bu üyelik sistemini tercih etmelisiniz.Bu sayede ürünleriniz 1000'lerce satış ortağı tarafından görülür ve ürünlerinizin satışları çok büyük şekilde artışa geçer.Bu sisteme üye olmak için kişisel bilgilerinizi girmeniz ve üyelik ücreti olarak bir defaya mahsus olmak üzere 50TL ücret ödemelisiniz.Bilgi giriş ve ödeme işlemi tamamlanınca ürünlerinizi XTicaret‘e kaydetmeye başlayabilir ve ürünlerinizin XTicaret güvencesi altında satılmasını sağlayabilirsiniz.


XTicaret‘e üye olmak için tüm kişisel bilgilerinizi doğru şekilde girmeniz ödeme almanız konusunda önemlidir.
XTicaret sayesinde kazanmış olduğunuz paralar sisteme kaydettiğiniz İş Bankası hesabına yapılamaktadır.Bu sistem İş Bankası haricinde başka bir bankayı kabul etmemektedir.
Satış ortağı ve ürün sahibi olarak kazandığınız ödemeler her ay 2 defa olmak üzere ayın 4,5,6. günleri ile  ayın 21,22,23. günlerinde yapılmaktadır.
Ödeme alabilmeniz için alt sınır olan 50TL sınırını net tutar üzerinden  aşmanız gerekmektedir.


XTicaret üzerinden yaptığınız satışları ve sizin affiliate yani satış ortaklığı linklerinize kaç kere tıklandığını size ait yönetim sayfasından kontrol edebilirsiniz.


XTicaret üzerinden belirlediğiniz bir ürüne satış ortağı olmak için ürün adına tıklayıp açılan sayfadan Satış Ortağı Ol linkine tıklamanız gerekmektedir.Bu linki bir yere kaydediniz.Çünkü ürün satışından komisyon alabilmeniz için ürün alıcılarının size ait oluşturulmuş bu linke tıklayıp ürün sitesine gidip ürünü almaları gerekmektedir.
Umarım bu yazım XTicaret konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlere bir ışık tutmuştur.
XTİCARET’ e ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

0 yorum: