3 Ocak 2012 Salı

Anket Şirketleri Nasıl Ödeme Yaparlar?

Anket Şirketleri Nasıl Ödeme Yaparlar?


Anket doldurarak para kazanma konusunda merak edilen diğer bir husus ise anket şirketlerinin nasıl ödeme yaptığı konusudur. Bu yazımızda anket şirketlerinden kazanılan paraları nasıl alabileceğinizden bahsetmek istiyorum. Anket şirketleri genelde ödemeleri iki şekilde yapmaktadırlar, bunlardan birincisi posta çeki diğeri ise Paypal denilen uluslar arası internet üzerinden çalışan bir para transfer sistemidir. İki sistem de tamamen ücretsizdir.


Posta çeki ile yapılan ödemeler, sistemlere üye olurken verdiğiniz ev adresine gelmektedir ve bu nedenle gerçek adresler vermeniz posta çekleriniz size ulaşmasına olanak verecektir. Gelen posta çeklerini herhangi bir bankaya giderek bozdurabilirsiniz.


Anket şirketlerinin diğer bir ödeme sistemi ise söylediğimiz Paypal üzerindendir. Peki paypal nedir ve nasıl ödeme alırsınız;


Paypal dünyadaki birçok ülke arasında internet üzerinden online olarak para transferi yapmaya olanak veren bir sistemdir. Bu sistemle işlem yapabilmek için öncelikle paypal’da bir hesap açmanız gerekmektedir.


Size nasıl paypal’da hesap açabileceğiniz resimli bir şekilde anlatmak istiyorum;


Öncelikle buraya tıklayarak Paypal Türkiye sitesine gidiyoruz.


Karşınıza bu sayfa gelecek ve resimde gördüğünüz “Üye Ol” seçeneğine tıklıyoruz;



Sonra ikinci sayfa karşımıza geliyor ve burada kişisel hesabı seçiyoruzSonra karşımıza gelen bu sayfada gerekli alanları dolduruyoruz;



Sonra gelen sayfada resimde gördüğünüz gibi hesabıma git seçeneğini tıklıyoruz;


Şu an hesabınız oluşturuldu ve kullanıma hazır. Anket şirketlerine üye olurken paypal’a üye olduğunuz e-mail adresinizi vererek ödemelerinizi rahatlıkla alabilirsiniz.


Önerdiğimiz Anket Expert’i incelemek için buraya tıklayınız.

0 yorum: