12 Ocak 2012 Perşembe

Posta Gazetesine Eleman İlanı Vermek | Kaldırım Reklam

Firmalar eleman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla internete veya gazetelere ilan verirler. İnternete verilen ilanlarda dönüş az olurken fiyat normale göre daha yüksek oluyor. Bunun yanı sıra firmalar aradıkları elemana bir an önce ulaşmak istiyorlar. Böylece gazete ilanları internete göre daha etkilidir.



Gazeteye eleman ilanı vermek için 444 19 59 numaralı telefonu arayarak ilanınızı yazdırabilirsiniz. Gazeteye ilan verirken yetkili ilan ajansını tercih etmelisiniz. Posta gazetesi resmi ilan ajansı olarak ilanlarınızda en uygun fiyatı sizlere sağlıyoruz. Eleman ilanları verirken posta gazetesini seçmeniz alacağınız dönüşümü artıracaktır. Posta gazetesi trajı yüksek bir gazete olduğu için aradığınız elemana kolayca ulaşabilirsiniz. Vereceğiniz eleman ilanlarınızı yayınlatırken bölge seçimide yapabilirsiniz. Böylece aradığınız bölgedeki elemanlara ulaşabilirsiniz. Gazeteye ilan vermek artık çok kolay ilan vermek için hemen arayın 444 19 59. kayıp ilanı vermek

posta gazetesi iş ilanlarıPOSTA GAZETESİ ELEMAN ARAYANLARposta gazetesine eleman ilanı vermek | kaldırım reklamiş ilanları posta gazetesiposta gazetesi bilge adam ilanıposta gazetesine eleman ilanı vermekPosta Gazetesine İlan Vermekposta ilan vermekposta gazetesine ilanposta i·lann 1983 doğumlu olan Emrah , domain sektörü ile ilgilenmektedir . Ayrıca boş vakitlerinde ise insanlara faydalı olmak adına blog yazarlığı yapmaktadır.

0 yorum: