21 Ocak 2012 Cumartesi

Clickbanka Nasıl Kayıt Olunur?

?Clickbank güzel para kazanmanızı sağlayacak bir affiliate sitesidir demiştik.Aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek kolaylıkla clickbank sitesine kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlk önce http://www.clickbank.com/ adresine giriyoruz.Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkıyor.



Ekranda ok işareti ile gösterilen Sing Up yani kaydol linkine tıklıyoruz.Linke tıkladıktan sonra karşılaşacağımız bir sonraki clickbank ekranı aşağıdaki gibidir.



Buradaki boş kutucuklara sırasıyla aşağıdaki bilgileri dolduracaksınız.
Yanında (*) işareti olan tüm alanları doldurmak zorundasınız.


Country: Yaşadığınız ülkeyi aşağı doğru açılan listeden seçeceksiniz.
Payee Name: Adınız ve soyadınızı bu bölüme yazacaksınız.
Street / PO Box: Adresinizi bu kısma yazıyorsunuz.
Suite or Apt #: Daire ve apartman numarası gibi bilgileri bu bölüme giriyorsunuz.
City: Buraya yaşadığınız şehri ya da semti yazıyorsunuz.
State / Province: Burada yine yaşadığınız şehri açılan listeden seçiyorsunuz.
Zip / Post Code: Buraya adresinizin bulunduğu yerin posta kodunu yazıyorsunuz.
Your first name: Adınız bu bölüme yazılacak.
Your last name: Soyadınız bu bölüme yazılacak.
Your email address: Bu bölüme e-mail adresinizi yazıyorsunuz.
Email address confirmation: Doğrulamak için tekrar e-mail adresinizi yazıyorsunuz.
Your preferred language: Tercih ettiğinizdil bu bölüme yazılıyor. Tercih edebileceğiniz 4 dil bulunmaktadır.Bunlar İngilizce,Alamanca,Fransızca ve İspanyolca’dır. Siz buradan English yani İngilizce’yi tercih ediyorsunuz.Tabiki diğer dillerdan birini biliyorsanız onlardan birini de tercih edebilirsiniz.
Your phone number (required!): Buraya telefon numaranızı yazıyorsunuz.
Address of your Web site (if any): Eğer bir web siteniz var ise buraya web sitenizin adresini yazıoyorsunuz.Eğer bir web siteniz yok ise boş bırakabilirsiniz.
Account Nickname ‡ (5-10 letters & digits): Buraya 5-10 karakter arasında bir kullanıcı adı girmelisiniz.Buraya girdiğiniz kullanıcı adı ile clickbank sitesine giriş yapacağınız için bu adı kesinlikle unutmayın!
Check here to receive targeted, account specific promotions from ClickBank via email: Eğer clickbanktan ürün promosyonları hakkında bilgilendirme mailleri almak istiyorsanız burayı işaretliyorsunuz,istemiyorsanız boş bırakıyorsunuz.
Daha sonra sözleşmenin altında bulunan “I have read and agree to the terms and conditions.” yazısının sol tarafındaki onay kutucuğunu işaretleyip Submit butonuna basıyorsunuz.Bu işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki sayfa ekrana gelecektir.
                     


Yukarıdaki pencerede kaydolma işleminiz henüz tamamlanmadığını ve mail adresinize 8 haneli bir şifrenin gönderildiği yazmaktadır.Siz mail adresinize gelen maildeki 8 haneli aktifleştirme şifresini bir yere not edin ve aynı maildeki linke tıklayarak aşağıdaki sayfanın gelmesini sağlayın.



Confirmation Code from your email: Bu kısma mailinize gelen 8 haneli aktifleştirme şifresini yazıyorsunuz.
Please enter the text from the image below: Bu kısma altta görülen güvenlik kodlarının girişini yapacaksınız.Her kayıt esnasında bu kodlar değişim gösterir. Sizin göreceğiniz güvenlik kodları farklı olacaktır.Bu kodların girişini ve aktifleştirme şifresinin girişini mutlaka dikkatlice yapın ve ardından Finish butonuna basın.Bundan sonra karşılacağınız ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır.



Bu sayfada kayıt işleminin tamamlandığını belirten bir yazı ile karşılaşacaksınız.Aynı zamanda nickname yani kullanıcı adınız ve şifrenizi de ekranda göreceksiniz.Artık clickbank sitesine girmek için hazırsınız.Kullanıcı adınızı ve şifrenizi mutlaka bir yere not edin!

0 yorum: