22 Ocak 2012 Pazar

Goomass İle İnternetten Para Kazanmak

Goomass internetten para kazanmak isteyenler için hazırlanmış bir eğitim setidir.Goomass eğitim kiti, online para kazanmak için adım atmış kimselere başarısı defalarca kanıtlanmış en güncel ve en etkili yöntemleri görsel videolar ile anlatan kaliteli bir settir.Goomass eğitim seti bünyesinde Affiliate yani Satış Ortaklığı Eğitimi, Clickbank Eğitimi, Amazon Associates Eğitimi, Xticaret Satış Ortaklığı Eğitimi, SEO (Website Arama Motoru Optimizasyonu), Google Adwords Eğitimi, Video Eğitim Seti, Yazılım Arayüzü bulunmaktadır. Goomass para kazanma kiti bir e kitap değil aksine bir yazılımdır.bu yazılım içerisinde bulundurduğu arayüz sayesinde tüm eğitimlere kolayca anında ulaşma imkanı sunar.Bu sayede internetten para kazanma konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir kişi bile Goomass’ı kullanarak affiliate(online satış ortaklığı) konusunda bir uzman haline dönüşecektir.

İnternetten para kazanmak size tahmin edemeyeceğiniz olanaklar sunar. Bu imkan ve olanaklar nelerdir şöyle bir inceleyelim:
Bir iş yerinde çalışan iseniz sabah kalkıp işe gidip akşama kadar iş yerinizde kalmanız gerekecektir.Goomass ile internetten para kazanmak için herhangi bir işyerine gitmenize gerek yoktur.Kendi evinizin rahatlığında, ailenizin yanında kendi belirlediğiniz saatlerde çalışarak kolayca para kazanabilirsiniz.Para kazanmak her zaman zordur emek ve uğraş ister.İnternetten kazanacağınız paranın miktarını yine kendiniz belirleyeceksiniz.Çalışma düzeyiniz ne kadar çok olursa o kadar fazla para kazanırsınız.
Bir iş yerinde çalışan kimsenin mutlaka bir patronu veya işvereni vardır.Çalışan kimse bu kişilere karşı sorumludur.Bu durum bazen sıkıcı da olabilir.Sevmediğiniz hoşlanmadığınız kimseler ile mecburiyetten bir arada olmak zorunda olabilirsiniz.Ama Goomass ile internetten para kazanma işine başlayan bir kişi sadece kendinden sorumludur ve kendi kendinin patronudur, kimseye hesap verme zorunluluğu yoktur.
Bir iş yerine sahip olan bir kimsenin para kazanabilmesi için üst düzeyde maliyetleri karşılaması gerekebilir.Ama internetten para kazanma konusunda harcayacağınız para internet bağlantısı ödediğiniz paradan ibarettir.Yani bu sistem ile çok düşük bir maliyetle güzel paralar kazanabilirsiniz.
Bir iş yerinde çalışan ya da kendi işiniz sahibi iseniz para kazanmak mutlaka çalışma saatlerinde işyerinizde bulunmanız gerekir.Ama Goomass eğitimini tamamlayan kişinin herhangi bir yere bağlı olmasına gerek yoktur.Para kazanma işlemini otomatikleştirince sadece girip kazandığınız paraları takip etmeniz yeterli olacaktır.
Buraya kadar anlattıklarım sadece Goomass ile internetten para kazanma kitinin size sağlayacakları imkanların benim aklıma gelenleri.Bundan çok daha fazlasını Goomass’ı kullanarak kendiniz yaşayarak öğrenebilirsiniz.
Goomass sadece yeni başlayan internet kullanıcılarına değil aynı zamanda internetten para kazanma konusunda belli bir düzeye gelmiş olan kullanıcılara da hitap eder.Uzmanlık seviyenizi yükseltip kazanacağınız para miktarlarını arttırabilirsiniz.
Para kazanmak için sadece Türkiye ile sınırlı değilsiniz.Dünyanın çeşitli ülkelerindeki internetten ürün almayı düşünen müşterilere ulaşıp az İngilizce ile satış ortağı olduğunuz ürünlerin satışını yapabilirsiniz.Bütün bu anlatılanların hepsine ulaşmanın başlıca adresi Goomass’tır.
Goomass ile yapılabilecekleri ve Goomass’ın size sunduğu imkanları size anlatmaya çalıştım.Şimdi de size Goomass Eğitim Seti ile elde edeceğiniz bonuslardan bahsedeceğim.

Auto Twitter: Facebook gibi Twitter’da sosyal paylaşım ağlarının başında geliyor.Bu paylaşım ağlarında bulunan kişiler sizlerin potansiyel müşterilerinizdir.Bu ağlar üzerinden ne kadar çok kişiye ulaşırsanız o kadar çok ürün satıp para kazanabilirsiniz.Bu işlemlerin yapılışını kolaylaştıran ve hızlandıran Auto Twitter yazılımı size Goomass eğitim kiti ile bedava olarak verilmektedir.


Kaliteli ve Hazır Satış Sayfası Şablonu: İnternetten satış yapmanın bir diğer yöntemi de ürünleriniz için kaliteli satış sayfaları hazırlamaktır.Goomass’ın size sunduğu bu satış sayfası şablonu ile tüm satış ortağı olduğunuz ürünleriniz için kaliteli web sayfaları hazırlayabilirsiniz.Bu şablon sayesinde küçük değişiklikler ile kaliteli ürün satış sayfaları oluşturabilirisiniz.


Joomla Rehberi ve SEO: Bu bonus ile Joomla’yı kolayca öğreneceksiniz ve eklentileri ile birlikte istediğiniz şekilde dizayn edebileceğiniz web sayfaları hazırlayacaksınız.SEO teknikleri sayesinde joomla rehberi sayesinde oluşturduğunuz web sitelerini Google,Yahoo,Bing  gibi arama motorlarında üst sıralara çıkarabileceksiniz.


WordPress Rehberi ve SEO: WordPress internet üzerinde blog sayfaları oluşturmak isteyen kullanıcıların vazgeçilmez yardımcısı olan bir yazılımdır. Goomass ile size bonus olarak verilecek olan WordPress Rehberi sayesinde wordpress tabanlı blog siteler oluşturacaksınız ve bu bloglarda affiliate olduğunuz ürünlerinizin tanıtımını yapabileceksiniz. Aynı zamanda anlatılan SEO teknikleri ile internet arama motorlarının üst sıralarında yerinizi alacaksınız.


Adwords Kampanya Örnekleri: Adwords sitelerinizin ve ürünlerinizin reklamlarını Google ile internet kullanıcılarına ulaştırabileceğiniz Google’ye ait bir reklam platformudur. Adwords üzerinden reklam vermek kolay olmadığından dolayı bu işte bir profesyonellik gerekmektedir.Aksi halde reklamlarınız yayınlanmadan Adwords tarafından banlanabilir.Bu bonus sayesinde Adwords ile kaliteli reklam kampanyalarının nasıl oluşturulduğunu Adwords kampanya örneklerini inceleyerek kolayca öğrenebileceksiniz.


Web Site Kurma Rehberi: Ürünlerinizin satışını yapabilmek web sitesi yapmak istiyorsunuz ama nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz. Ama hiç dert değil Goomass ile verilen Web Site Kurma Rehberi sayesinde kendi tasarımlarınızı kendiniz yapacaksınız. Bu konuda tüm yardımcı bilgiler bu rehber ile size bonus olarak sunulmaktadır.


Adwords Deneme Kuponu: Adwords Google’a ait olan ücreetli bir reklam ağıdır.Bu kaliteli ve ücretli reklam ağında Goomass eğitim kiti ile verilen 80TL değerindeki bedava Adwords deneme kuponunu kullabilirsiniz.


Bu önemli bonuslara Goomass Eğitim Setine sahip olduğunda herhangi bir şekilde fazla ücret ödemeden sahip olacaksınız.
Artık sizde internet üzerinde yerinizi alıp Goomass ile internetten para kazanmak için size sunulan yöntem ve teknikleri uygulayabilirsiniz.Bunun için sadece yapmanız gereken çok küçük bir ücret ödeyerek Goomass’ı satın almaktır.
Goomass Eğitim Kiti hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olmak için BURAYA TIKLAYINIZ!

0 yorum: