18 Eylül 2011 Pazar

Hızlı Para Kazanma Yolları!


Herkes para kazanmak ister ama birçok kişinin isteği hızlı kazanmaktır.Hızlı para kazanmak çok zor değildir, sadece biraz azim ve çaba gerektirir.Hızlı para kazanmanın sırlarını açıklıyacam.


Eğer iyi bir çaba gösterirseniz 1 günde bile para kazanmaya başlayabilirsiniz.Aslında çok zor bir işte sayılmaz, sadece elinizdeki program, oyun, dosya tarzı insanların ilgisini çeken şeyleri hotfile, rapidshare, fileshare tarzı indirme sitelerine upload edip, forum-site tarzı yerlerde linklerini paylaşmaktır.Bu para kazanma yolu sadece indirme sayısı ile alakalıdır.Yani dosyanız ne kadar indirildiyse, okadar kazanırsınız demektir.


Detaylı Bilgi için Tıklayın


Video paylaşım siteleri mevcut.Bu sitelerde video paylaşıp para kazanmak çok kolaydır.Yukardaki Upload sistemi ile nerdeyse aynıdır.Sadece tek farkı video izlenme sayısı ile doğru orantılı şekilde para kazanmanız.Yani nekadar izlenir ise o kadar kazanırsınız.Video paylaşım sitelerinden Youtube bu uygulamayı ne yazıkki yapmıyor.Ama küçük bir araştırma sonucu bir çok video sitesinin bu tarz faliyetlerde bulunduğunu gördüm.


Para kazandırmak üzerine ustalaşmış olsada hala belli kesim içerisinde güven kazanamayan Anket Listesi aslında denenmesi gereken sistemlerdendir! Para kazanmaya hemen başlamak istiyenler için özellikle hazırlanan ve heryönüyle yasal olan bu sete sadece 45 tl ile sahip olabilirsiniz.Günde 3-4 anket doldurarak ayda 800-1200 tl gibi bir kazanç belirten Anket Listesi uygun fiyatı ile diğer setler ile rekabetin eşiğine giriyor!


Detaylı Bilgi için Tıklayın


Hızlı para için çok az sistem bulunmaktadır.Affiliate-Marketing (Satış Ortaklığı) çok uzun süreçler gerektiren bir kazanç sistemidir.Eğer hızlı para kazanmak istiyorsanız bu sisteme hiç bulaşmayın derim!


Detaylı Bilgi için Tıklayın

0 yorum: