17 Haziran 2011 Cuma

Borsada kazandıran teknikler/Borsada Kazanç Yöntemi

Türkiye için borsa piyasalarına baktığımızda sağda solda çok fazlasıyla aklı karıştıran taktikler ve uygulamalar olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla borsa yatırımına girecek olan kişilerin, piyasaları ve yatırımlarını yapacakları sahaları maalesef iyi değerlendiremediklerine şahit oluyoruz.
Belki duymuşsunuzdur eşinizden dostunuzdan ya da borsa ile ilgilenen bir arkadaşınızdan: “Bu kağıda oynadım ama olmadı ya, tüh !” şeklinde ya da “Borsada çok güzel bir tüyo (taktik) kaptım, haftaya çok para kazanmış olacağım” şeklinde.. Fakat gelin görün ki sonuçlar genelde hüsran olur. Kazanılmak istenen parayı bırakın, elinizdeki avucunuzdaki paradan da olursunuz ve piyasadaki art niyetli kişilerin de parmağında oyuncak gibi dolanırsınız. Peki neden kaybediyoruz? Önce bunu bir sorgulamamız lazım.
Borsa Koçu Kitabı Türkiye piyasalarını alt üst ediyor!” şeklinde yüksek iddialar sunan bir başlıkla karşınıza gelmek isterdim ama bunu yapmayacağım. Çünkü Borsa Koçu Kitabı sizlere kısa vadede zengin olmayı vaadeden piyasadaki diğerleri gibi değildir. Uzun vadede bu işten güzel gelirler elde etmek istiyorsanız o zaman durun, çünkü siz sabırlı birisiniz demektir. Sadece beklemekle bile, borsada doğru yatırımla kazanabileceğinizi de biliyorsunuzdur. Gözünüzü boyamaya gerek yok. Neyin ne olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Fakat ortada bir gerçek var ki hayatta kazanılan herşey ama herşey tecrübe sonucunda elde edilir.
Sizi “Tecrübeli Borsa Yatırımcısı” olmaya davet ediyorum. “Borsa nedir?” , “Hisse Senedi nedir?” gibi basit kavramlara değinmeyeceğim. Çünkü Borsa Koçu Kitabında size sürekli eşlik edecek büyük tecrübelerin daima yanınızda olduğunu göreceksiniz.
Ayşe Kabasakal Hanımefendi ‘nin borsada 10 yıllık bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaştığı Borsa Koçu Kitabı, borsa için benzersiz özelliklere sahip. Borsa Koçu Kitabını alıp inceleyenlerin ilki sayılabilirim. İçerisinde yok yok! Hisse Senedi değerlerinden tutun, hangi sahaya ne zaman yatırım yapılması gerektiğine varıncaya kadar geniş bir yelpazede yer alan Borsa Koçu Kitabı ile acemi bir borsacı olmama rağmen bir çok konuda tecrübemin arttığını fark ediyor ve faydalarını da görüyorum. İsterseniz siz de Borsa Koçu Kitabını alıp inceleyebilir ve borsadaki düzeyiniz ne olursa olsun bugünden itibaren daha fazla tecrübe sahibi olmaya başlayabilirsiniz.

0 yorum: