14 Haziran 2011 Salı

KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ NEDİR?/BORSADA GARANTİLİ KAZANÇ

Köpek balığı tekniği kitabında anlatılan teknik sadece teknik analizi olarak kalmamakla birlikte borsacının balık tutmasını sağlayan bir stratejidir. Bu strateji 2 sene süren uzun uğraşlar ve analizler sonucu ortaya çıkarılmıştır. Tren değişim analizi konusunda da sizi hem bilgilendirir hem de eğitir.
Büyük küçük herkes bu tekniği kullanmakta. Çünkü bu teknik küçük balıkların da kullanabilmesi için sadeleştirilmiş ve basitleştirilmiştir. Borsada köpek balığı tekniğinin kolay kullanılmasının sebebi uygun bir al, sat için tek bakışın yeterli olmasıdır. Bu teknikte al, sat sinyali de aynı yerden alınmakta. Orada oluşan şablonlar yardımı ile ister otomatik ister manüel olarak yapabilir ve hiçbir şekilde zorluk çekmeden tek bir grafik sayesinde bakıp anlayabileceğiniz al, sat sinyalleri üretir.

Köpek balığı tekniği kitabı neden 98 TL’den satılıyor? Biraz daha uygun fiyatlı olamazmıydı?

Borsada köpek balığı tekniği, paha biçilemez bir tekniktir. Sadece bir kerelik kazanç sağlayacağınız bir sistem değil hayat boyu kullanacağınız devamlı olarak para kazanacağınız bir teknik anlatılmaktadır. Bu tekniği hisse senetlerinde, yabancı endekslerde, altın ve dövizde kısacası her zaman kullanabilirsiniz. Siz 98 TL bir kitap için çok fazla diye düşünüyor olabilirsiniz ama 98 TL ye sadece kitap almıyorsunuz bir bilgi ve teknik hazinesi alıyorsunuz. Ayrıca bu pakette sizin için özel olarak hazırlanan şablonlar, msn destekli online danışma ve destek hattı da bu ücretin içinde olmaktadır. Türkiye’de böyle bir hazine paketini bu kadar uygun fiyata bulabileceğiniz başka hiçbir yer yok. Çünkü piyasada ki kitaplar, abonelikler ve paketler binlerce TL’den başlıyor. Fiyatın uygun olması konusunda bize en çok kızanlarda genelde bu kitabı binlerce TL’ye satanlar. Zaten siz bu kitaba ve online msn desteğine bu parayı vermeniz durumunda bunu fazlası ile karşılayacaksınız, çünkü bu parayı siz değil borsada kaybedenler öder…

Borsadan hiç anlamayan kişiler bu tekniği ne kadar zamanda öğrenir?


Borsa hakkında hiçbir bilgiye sahip olmasanız da bu kitap ve online destek sayesinde en fazla 1 ila 2 hafta içerisinde borsa ile ilgili her şeyi öğrenmeniz mümkün. Eğer borsa teknik analizini biliyorsanız bu yöntemi bir gün içinde de kavrayabilirsiniz demektir. Online destek çalışanları bu kitabı satın alanlara büyük balık tutma eğitimi, şablonları, ayar ve detayları kısacası her şeyi anlatıyor. Siz bu sitem kavradığınızda bile sizi yalnız bırakmıyor isterseniz haftalık analiz gönderiyor isterseniz sizin analizlerinizi inceliyor ve doğru olup olmadığını kontrol ederek size durum raporu veriyor.

KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ Yazarı tarafından yayından kaldırılmıştır, size BORSA KOÇU 'NU önerebiliriz.Lütfen TIKLAYIN


Borsada köpek balığı + plus nedir?


Plus, senedin çıkmasından önce trend değişimi sinyalinden sonra bize almamız yada satmamız konusunda gelen ikinci ve kesin bir sinyaldir. Bu teknik ile birlikte harika bir zamanlama yapmış oldu. Bu tekniği hiç vakit kaybetmeden yeni kitap alacak olan kişiler için paylaştık. Çünkü eskiden kitap alan kişilere bu teknik ücretsiz olarak verildi hatta hala verilmeye de devam ediliyor.

Borsada köpek balığı tekniği bir program mı, yoksa bir kitap mı?


Borsada köpek balığı tekniği her ikisini de kapsadığı için kısacası bir e-kitap’tır. Bu e-kitap dijital bir olması sebebi ile bilgisayara indirip, okuyup öğrendikten sonra uygulama bölümüne geçmeniz bir data veri aboneliğine ihtiyacınız olacaktır. Biz size bu abonelik için finnet.com.tr de fta4.0 tavsiye ederiz.

Madem böyle bir teknik var neden paylaşıyorsunuz?

Kimseye söylemem paraya da para demem…


Bu teknik bulunup uygulanalı 2 sene oluyor. Şimdiye kadar çok fazla paylaşılmasına rağmen hiçbir şekilde zararı olmadı. Aksine yararı oldu insanlar borsa hakkında bilgilendi, para kazandı yeni teknikler öğrendi öğrendikçe o da paylaştı ve çoğaldı. Bu konuda teşekkür eden edene. Bu tekniği her kes bilse bile uygulama olmadıkça bir işe yaramaz. Yani denize gitmeyip evde duran balıkçı balık tutamaz. Aynı bu teknik gibi sinyaller takip edilmezse uygulama başarılı olamaz.

Köpek balığı tekniğinin yanılma yüzdesi nedir?


Analiz trend değimi yapılmadan önce kısa, orta ve uzun olmak üzere üç adet aynı sinyal olmak şartı ile sinyal vermektedir. İşaretleri kaçırmadığınız sürece yanılmak yok hatta erken uyarma var. Şimdi plus sayesinde ortalama kazanç yüzde otuza çıkmıştır

0 yorum: