18 Haziran 2011 Cumartesi

Köpek Balığı Tekniği İşe Yarıyor mu ?

Posted by Admin on Cuma, Ağustos 13, 2010 · Yorum Yapın 

Ramazan Sağlam

Borsada para kazanamamış veya kazanıpta sonra çok daha fazlazını kaybettiğiniz olmuştur. Çünkü spekülatörler ellerinizden kağıtları toplamak maksadıyla türlü türlü oyunlar oynarlar. Borsada köpek balığı tekniği ile bu spekülatörlerin oyununa gelmiyorsunuz.

Trendin başında fiyatlar artışa geçtiğinde, aşırı artmadan köpek balığı tekniği sinyal veriyor. Ondan sonra yapacağınız bellidir. Senede girip bekleyeceksiniz. Doğru zamanda,doğru yerde olursak herşey daha farklı olur.

Aslında temelde çok sağlam olan fakat senelerce prim yapmayan hisseler vardır. Bu durumun en önemli nedeni hisseyi sürekli kontrol altında tutup, kimseye birşey kazandırmayan spekülatörlerdir. Aynı kişi 10-20 farklı aracı kurumla hesap açtırıp fiyat hareketlerini kontrol eder.

Bana kalırsa borsada sağlam temelli hisseler ile büyük çoğunluğun kazanabilmesi mümkün.

Köpek balığı tekniği sadece borsada değil,emtia borsası,parite,döviz ve tüm endekslerde başarılı uyarı sinyaller üretebiliyor. Yani köpek balığı tekniği pek çok yatırım alanında kullanılabilir.

%100-200 ve daha fazla prim yapan senetlere hep imrenerek baktık. Şimdi durum biraz farklı. Köpek balığı tekniği sizi bilgilendiriyor.  Spekülatörün girdiği senette yerinizi alırsunuz ve sizde para kazanmaya başlıyorsunuz. Yani Spekle al, Spekle sat.

 Köpek balığı tekniği mantığını öğrenenler durumu anlayacaktır. Ahmet bey bazen 40-50 kişi ile aynı anda msn’de destek veriyor. Gerçekten zor iş. Kitap çıkalı daha 30 gün oldu. Önümüzdeki dönemde nasıl için den çıkacak merak ediyorum.

Sözün kısası “köpek balığı tekniği”ni herkes kullanabilir. Ahmet bey 12 yaşındaki çocuk diyorya. Aynen öyle.


Köpek balığı tekniği Resmi Site www.kopekbalıgıteknigi.com

Rating: 8.1/10 (12 votes cast)Köpek Balığı Tekniği İşe Yarıyor mu ?, 8.1 out of 10 based on 12 ratings

View the original article here

0 yorum: