28 Haziran 2011 Salı

Köpek balığı tekniği işe yarıyor mu?

Posted by Admin on Salı, Ocak 19, 2010 · Yorum Yapın 

 Borsada para kazanamadığınız ya da kazanıp daha fazlasını kaybettiğiniz olmuştur. Çünkü borsada spekülatörler çeşitli oyunlar oynarlar bunun sebebi ise sadece ellerinizdeki kâğıtları toplamaktır.

Borsada köpek balığı tekniği kitabını kullanmaya ve uygulamaya başladığınızda ise bu spekülatörlerin oyununa gelmeden kurtulmuş oluyorsunuz. Trendin başında fiyatlar aşırı artışa geçmeden önce köpek balığı tekniği size sinyal veriyor satışlar artışa geçecek diye.

Siz bu sinyali aldıktan sonra yapacağınız iş belli sende girip beklemek. Doğru zamanda doğru yeri seçersek her şey yolunda ve daha farklı olur. Borsada temeli çok sağlam olup senelerce prim yapamayan hisseler bulunmakta. Bu durumda önemli olan hisseyi sürekli kontrol edip kimseye hiçbir şey kazandırmayan spekülatörlerden korunmaktır.

Bir kişi 15-20 farklı aracı kurumlarla hesap açıp fiyat hareketlerini kontrol edebilir. Borsada sağlam temelli hisseler sayesinde büyük bir çoğunluk para kazanabilir. Köpek balığı tekniği sadece borsada sinyal üretmekle kalmıyor bunun yanı sıra parite, döviz, emtia borsası ve tüm endekslere bağlı sinyaller de üretebiliyor.

Yani köpek balığı tekniği birçok yatırım alanında kullanılabiliyor. Şimdiye kadar %100-150 ve daha fazla prim yapan senetlere hep imrenerek uzaktan baktık. Oysa şimdi bu durum çok farklı. Spekülatörün girmiş olduğu senette yerinizi aldınız mı sizde para kazanmış oluyorsunuz. Yani Spekle al, Spekle sat. Köpek balığı tekniğini öğrendiğiniz zaman anlattıklarımın mantığını daha kolay anlayacaksınız.


View the original article here

0 yorum: