14 Haziran 2011 Salı

Borsada Uzmanlardan Köpek Balığı Tekniği Yorumları

Posted by Admin on Çarşamba, Ağustos 4, 2010 · Yorum Yapın 

Mahir Akgöz

İşin teknik bölümünden bahsetmek gerekirse köpek balığı tekniği kitabı yazarı ahmet bey borsada bu stratejinin her türlü yatırımda hatta paritelerde dahi çalıştığını iddia ediyor.

Yabancı sitelerde onca teknik analiz, expert advisor sistemleriyle uğraşılırken köpek balığı tekniğiyle bu işin bu kadar basite indirilmesi enteresan. Ahmet bey’in tabiriyle köpek balığı tekniği, bir borsa ilkesi olan “kaybedenler olmazsa kimse kazanmaz” sözünü hiçe saymakta. Köpek balığı tekniğini kitabı yazarına göre herkes kazanıyor. Herkes bu şekilde rahat kazanabilicekse kaybeden tarafı bulamayacağız sanırım .

Fakat çokta olumsuz olmak istemiyorum, bu tekniğin işe yarar yönleri,  kabul edilebilir pek çok açısı var. Sadece ahmet bey’in anlattığı kadar basit değil. Açıkçası gerçekten kafa yormuş bu işe, kitaptaki tespitler zaman ve tecrübe ister. Bu konuda yazarın hakkını yememek lazım. Sonuçta bir teknik bulmuş. Adınıda köpek balığı tekniği koymuş. İşe yarar veya yaramaz o ayrı konu.

Dipten alıp tepeden satma işi bir ütopya gibi lanse edilsede olmayacak bir şey değil. Doğru kağıt doğru zaman meselesi. Borsada köpek balığı tekniği sitesindeki, piyasa düşmüş yada çkmış bizi ilgilendirmiyor yazısına gelince:

Borsada endeks, hisse senetlerinin hareketlerine göre iner veya çıkar. Borsa düşünce hisseler düşmez. Hisseler düşünce borsa düştüğünden belli bir zaman sonra sürü psikolojisinden, finansal yapısı iyi şirket hisselerine satışlar gelmesi mümkün. Yani bu iddialar kabullenilebilir ama bu kadar kesin bir dille değil.

Sitede yayınlanan grafiklere bakacak olursak. Grafikler haftalık,günlük ve seanslık verilmiş. Köpek balığı tekniği otomatik alım satım sinyali üreten bir sistem olmamakla birlikte gözle takip gerekiyor.

Sat sinyalinden sonra yükselen hisselerde var, al sinyalinden sonra düşen hisse de.

Sonuç:

Borsada teknik analiz den anlayanlar ve grafiklerle çalışmak isteyenler için güzel bir kaynak. Msn desteğide fiyata dahil olduğu için ücreti yüksek değil. Piyasada, formülleştrilmiş bu tarz bazı stratejiler var. 10 bin TL gibi uçuk rakamlara satılıyor. Köpek balığı tekniği 89 TL + Birebir msn desteği. Yazar sonuçta o kadar kafa yormuş çok para değil.

Kitapta yazdığımız borsada köpek balığı tekniği tamamen doğrudur. 2 yıl boyunca denenmiş ve uygulanmış,kanıtlanmıştır. Bazı insanlar kişiler bu iş bu kadar kolay olamaz diyerek eleştiri de bulunuyorlar. Fakat aynı insanlar 3-5 aracı kurumun bir araya gelip nasıl küçük yatırımcıyı oyuna getirdiklerini soyduklarını hiç söylemiyorlar.

Biz 1 defa da olsa küçük yatırımcılarda büyük balık yesin istedik. Büyük balığın peşine koşup onlarla birlikte para kazansınlar diye köpek balığı tekniğini öğretmek amaçlı sizlere teknik destek veriyoruz. Borsada hiçbir zaman fırsatlar bitmez fakat bu oyunlar, oyuncular sayesinde küçük yatırımcı bir türlü para kazanamıyor. Büyük balıklarda cebini doldurmaya devam ediyor. Artık kazanma sırası sizde.

Doğru kagıtta, doğru yerde ve doğru zamanda olacaksınız, balık tutmayı ve yutmayı öğreneceksiniz. Biz msn ve mail ile herzaman destek veriyoruz. Önümüzdeki 3 aylık dönemde endekslerde düşüş bekliyoruz bu süreci yatırımla değil eğitimle geçirmenizi öneririz. 3 ay sonraki ücretler daha düşük olacaktır Fakat borsada her zaman fırsatlar vardır. imkanlar hiç bir zaman bitmez. Borsada köpek balığı tekniği ile biz size doğru yerden alıp, balık tutmayı öğretiyoruz. Gerisi sizin öğrenme isteğinizle ilgili.

Borsada köpek balığı tekniği hakkında detaylı bilgi için resmi web sitesine gidebilirsiniz.

Borsada Uzmanlardan Köpek Balığı Tekniği Yorumları, 7.5 out of 10 based on 8 ratings

View the original article here

0 yorum: