22 Haziran 2011 Çarşamba

Borsada Köpek Balığı Tekniği Sıkça Sorulan Sorular

Posted by Admin on Perşembe, Eylül 16, 2010 · Yorum Yapın 

Köpek balığı tekniği kitabında uygulanan teknik, teknik analizi değil sadece borsacının balık tutmasına fırsat bulan stratejidir. Bu yöntem 2 sene süren takip analizleri sonrasında keşfedilmiştir.
Tren değişim analizi konusunda sizi eğitir. Büyüklerde…bu tekniği kullanıyor.  Küçük balıklarında kullanması için olabildiğince basitleştirilmiştir.  

İsabetli Al ve Sat için tek bir bakış yeterlidir. Borsada köpek balığı tekniğinin kolay kullanımı da bu sebeptendir. Bu teknikte Al ve Sat içinde aynı sinyal aranıyor. Şablonlar sayesinde manuel veya otomatik olarak bunu yapabilir, hiç zorluk çekmeden bir tek grafiğe bakıp ta anlayabileceğiniz al-sat sinyalleri üretir.

Borsada köpek balığı tekniği, altın madeni değerinde bir tekniktir. Sadece bir sefer için kazanç sağlayacağınız bir strateji değil, bu yöntemde size daima para kazandıracak bir teknik anlatılmaktadır. Tekniği yabancı endekslerde, altın ve dövizde ve hisse senedinde kullanabilirsiniz. 98’tl yi sadece kitap için ödemeyeceksiniz. Aynı zamanda Msn’de verilen online destek ve özel olarak hazırlanan şablonlar da bu fiyatın içine dahildir. Ülkemizde böyle bir fiyata, böylesine bir hizmeti bulabileceğiniz başka bir yer yoktur.
Bilakis binlerce TL’lik abonelikler sunuluyor. Bize en çok sinirlenen kişilerde onlardır. Neticede köpek balığı tekniği kitabı ve online MSN desteğine ödediğiniz ücreti siz değil, borsada kaybedenler öder…  

Borsa hakkında hiç bilginiz olmasa dahi köpek balığı tekniğini 1 ile 3 hafta arasında öğrenmeniz mümkün.
Msn’den sürekli destek alacaksınız. Borsada teknik analiz işini bilenler zaten 1 gün içersinde yöntemi kavrayacaktır.

Kitabı satın alanlara şablonlar, ayarlar ve tüm detaylar her şeyi paylaşılıyor ve sizlere büyük balık tutma eğitimi veriliyor. Daha sonra sizi yine yalnız bırakmıyor, dilerseniz haftalık analizleri gönderiyor veya sizin analizleriniz incelenerek sonucun doğruluğunu bildiriliyor.   

Plus, trend değişimi sinyalinden sonra senedin çıkmadan hemen önce bize al veya sat sinyali veren ikinci ve kesin sinyaldir. Bu şekilde teknik daha mükemmel bir zamanlama yapmış oldu.
Bunu sizlerle vakit kaybetmeden paylaştık. Kitabı önceden alanlara ücretsiz verildi ,vermeye devam ediliyor.

Ürün bir e-kitap’tır. Dijital üründür. Bilgisayarınıza indirip okuduktan sonra öğrendiğiniz tekniği uygulamak için bir data veri aboneliği yeterlidir. Bu konuda bizim tavsiyemiz finnet.com.tr de fta4.0 dır.

Bu tekniğin bulunması ve uygulanması 2 yıl oluyor. Şimdiye kadar paylaşıldı bir zararı olmadı. Aksine teşekkür eden çok oldu. Bu tekniği herkes bilse bile ,denize gitmeyen balıkçı evde oturduğu yerden balık tutamaz. Bu yüzden sinyaller sürekli takip edilmeli.

Analiz trend değişimi olmadan önce kısa orta ve uzun vade için aynı sinyal olmak üzere sinyal vermektedir. İşaretleri kaçırmamak koşuluyla yanılma yok aksine erken uyarı var. Şimdi plus ekiyle birlikte çıkış ve düşüş zamanında daha isabet sağlandı.
Aylık ortalama kazanç yüzde 30 dur.

Borsada Köpek Balığı Tekniği Sıkça Sorulan Sorular, 7.8 out of 10 based on 8 ratings

View the original article here

0 yorum: