16 Temmuz 2011 Cumartesi

2011 ANKET LİSTESİ İNDİR

Anket Listesi

Günde maksimum 1 saatinizi para kazanmak için ayırabilir misiniz?

İnternet üzerinde birçok para kazanma yolları vardır. Bu yollardan başka bir tanesi ise anket doldurarak para kazanmak.

Günümüzde marka sahipleri ve üreticiler artık hedef kitlelerini internet üzerinden bulmanın yolunu seçiyorlar ve firmalar tüketicilerin ürünlerine verdiği önemi anlamak için onlara anketler sunuyorlar böylece hem gerçek kullanıcılara ulaşılmış oluyorlar hem de kullanıcıların görüşleri daha masrafsız ve kısa sürede ellerine ulaşıyor.

Eskiden firmalar, part time iş olarak seçen anketörlerle size ulaşırlar ve görüşlerinizi alırlardı bu yöntem hem çok masraflı hem de uzun süren bir işti, ancak gümünüzde bu işi internet üzerinden e-mail yoluyla sizlere ulaştırarak sunuyorlar, böylece hem aşırı masraftan hem de zamandan tasarruf sağlayabiliyorlar.

Peki siz neden anketleri istemelisiniz veya bu anketler neden size ulaşmalı? Karşılıklı kazanç denilebilir bunun cevabına. Sizler anketleri doldurduğunuz zaman üreticiler sizin görüşleriniz dahilinde üretimini ortaya koymaktadır ve kullanıcıların istediği ürünler tüketim pazarındaki yerini çabuk bulacak ve üreticiye daha çok para kazandıracaktır bu yüzden üreticiler de anket siteleriyle birebir temas içinde olarak anketlerini internet kullanıcılarına ulaştırmaktadır, bu konuda kurulmuş birçok anket sitesi var, bu siteler üretim firmalarıyla anlaşmalı olarak sizlere anket yolluyorlar hem anket siteleri para kazanıyor hem de kazançlarının bir kısmını sizlere dağıtıyor işte karşılıklı kazanç dediğim olay budur.


Anket Listesi’ne burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sizlere anket yollayacak siteleri internet üzerinden araştırmanız ve bulmanız haftalarınızı belki aylarınızı alacaktır. Anket Listesi sizlere anket yollayacak siteleri sunuyor, sizler bu sitelere üye olduktan sonra mailinize anketler gelmeye başlıyor ve sizler anketleri doldurarak para kazanmaya başlıyorsunuz.

Ayrıca Anket Listesi sizlere PayPal‘a nasıl üye olunacağını da ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Birçok anket sitesi ödemelerini PayPal üzerinden gerçekleşiyor bu yüzden sizlerin bir PayPal hesabınızın olması gerekiyor.


Anket Listesi’ne burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

0 yorum: