20 Temmuz 2011 Çarşamba

Rixostan Antalyaya Yeni Bir Otel

Rixos açıklamasına göre, Rixos Hotels 10. yılında zincirine yeni bir halka ekledi. Rixos Hotels tarafından 2035 yılına kadar işletilecek olan Rixos Downtown Antalya’nın renovasyon çalışmaları tamamlanırken, otel bugün hizmete girecek.

Rixos Downtown Antalya ile birlikte grubun Antalya’daki yatak kapasitesi yaklaşık 7 bin 500'e ulaşıyor. Rixos Downtown Antalya’da toplam 350, SPA’da ise 56 kişi istihdam edilecek.

Rixos Downtown Rusya’daki ünlü Kalina Restoran-Bar’ı da Antalya’ya taşıyor. Çalışanların ağırlıklı olarak Rus, Brezilya ve Arjantinli olacağı Kalina’da İtalyan mutfağının lezzetleri sunulurken, servis Rus, Brezilya ve Arjantin’den gelen dansçıların şovlarıyla gerçekleştirilecek.

Otelde 9. kattaki 60 oda tamamen yenilenerek biner metre karelik iki kral dairesi yapılırken, kral dairesinde konaklayanlara Türkiye’de ilk kez yapılacak bir uygulama ile istediği kadar görevli, yemeklerinin kalori oranları, doktor, hemşire gibi pek çok hizmet sunulacak. Kral dairelerinin fiyatı ise 10 binden 72 bin dolara kadar çıkıyor.

Rixos Downtown Antalya’nın sekizinci katında hizmet verecek ve 43 oda ile sınırlı “Limited Edition” konsepti, servis beklentisi yüksek misafirlere kişiye özel hizmet sunacak. Rixos Downtown’un bu özel katında konaklayan konuklar, 1700 metre karelik SPA merkezinde, tüm dünya ve etnik ülke masajlarını deneyimleme fırsatına ücretsiz sahip olacak.

Antalya’nın şehir merkezinde yer alan otel, 44 bin metre karelik alana kurulu ve havaalanına 18 kilometre uzaklıkta.

Rixos Downtown Genel Müdürü Cem Uzan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, baştan aşağı yenilenen Rixos Downtown Antalya’nın kişiye özel lüks hizmet anlayışı ve “Limited Edition” konseptiyle şehrin gözde bir oteli olacağını ifade etti.

Rixos Downtown Antalya’da konaklayan misafirlerine Antalya’daki diğer Rixos otellerinin de kapısının açık olacağını belirten Uzan, böylece Downtown’da konaklayan misafirlerine 44 alacarte restoran, 58 bar, 4 sahil, 5 yıldızlı 5 otel hizmeti sunacaklarını vurguladı.

SİZDE HABER VIDEO EKLEYEREK İNTERNETTEN PARA KAZANABİLİRSİNİZ. DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN


View the original article here

0 yorum: