14 Temmuz 2011 Perşembe

ÜNİVERSİTE SEÇİMİ/2011 HANGİ ÜNİVERSİTE.COM

Hangiuniversite.com'a üye olduğunuzda...
Tüm üniversiteler hakkında en güncel bilgilere ulaşabilecek ve girmek istediğiniz bölümleri daha yakından tanıyabileceksiniz. Seçtiğiniz bölümlerin kaç kişi tarafından ve hangi sıradan tercih edildiğini görebileceksiniz. Ayrıca bu bölümlere yerleştirilme olasılığınızı daha iyi değerlendirebileceksiniz.
Üniversite tercih provalarına ÜCRETSİZkatılabileceksiniz.
Hangi Üniversite Nedir?
Bu sene, üniversite sınav sistemi yine değişti. Yeni üniversiteler açıldı, puan türleri değişti ve sayısı arttı, dolayısıyla mevcut tercih programları geçerliliğini yitirdi. Bu değişimin en kötü sonucu, öğrencilerin bu sene referans taban puanı olmadan tercih yapmaları olacak.

Bir nesli ve bir seneyi kaybetmemek için hepimizin tercihlerde çok daha dikkatli olması gerekiyor. İşte Hangiuniversite.com, öğrencilerin ve geleceklerinin bu değişikliklerden olumsuz etkilenmemesi için yaratıldı. Hangiuniversite.com'da adaylar, tercih ve puanlarını girerek genel tercih eğilimlerini ve kaç kişinin yazdığı bölümü istediğini ücretsiz öğrenebilecek. Ayrıca Türkiye'deki tüm üniversiteler ve bölümleri hakkında detaylı bilgi edinebilecek. Premium üye olanlar ise sisteme girdikleri tercih listesi ve puanlarıyla, hangi böümlere girebildiklerini ve puanlarıyla başka nereleri kazanabileceklerini öğrenecek. Üyeler ayrıca üniversitelerin kontenjan açıklarından öncelikli olarak haberdar olma avantajını yakalayacaklar.

Hali hazırda zor bir kararın değişikliklerle daha da karmaşıklaştığı bir dönemde, herkes güvenilir bir rehber arıyor. Adaylar bir çok deneme sınavına giriyor ama ne yazık ki hiç deneme tercihi yapamıyorlar. Amacımız adayların bu kritik noktada doğru tercihleri yaparak, diledikleri geleceğe sahip olmalarıŞimdi ücretsiz bilgi almak için tıkla bu zor seçiminde sana yardımcı olalım..

0 yorum: